Puloman Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Pany bawił się już ktoś? Najbardziej zależy mi na wyglądzie zewnętrznym :D. Jak to ogólnie wygląda np względem G&P? Quote Link to post Share on other sites
macc Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Witam, pojawiły się przeceny w GF i Apex od CA wygląda zacnie, więc podłączam się do pytania powyżej. Jakieś subiektywne opinie? Jak z celnością, czy jest potrzeba wymienić coś na starcie? Quote Link to post Share on other sites
smigly Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 (edited) Zainspirował mnie temat http://forum.wmasg.p...m/#entry2108717 Posiadam replikę z serii APEX. Dokładnie Apex Mk13 Mod4. http://gunfire.pl/pr...Mk13-Mod4.html. Kable i mosfet miały być na zdjęciach, ale nie umiem. Jak coś to proszę na PW. Przejściówka T-Connect - Tamiya w stocku. Generuje 395 - 400 FPS na kulkach 0.2g (sprzęt użyty do pomiaru - UFC). Niestandardowa metalowa komora Hop Up. Nie zmieścimy standardowej. Musielibyśmy frezować łoże w środku by taką komorę zmieścić. GB z szybką wymianą sprężyny (CA produkuje już wszystkie takie szkielety). Skupienie przy strzelaniu jest lepsze niż przy lufie PPS tej samej długości (363mm). Na zagranicznych stronach wyczytałem, że replika posiada sprężynę M110 i można montować M130. Nie rozbierałem GB. Nie ważyłem sprężyny. Wszystko pasowne, wyważone. Nie trzeszczy. Kolba malutkie luzy, ale to chyba normalne. Niezależnie od gumki i kulek potrafi wypluć dwie kulki przy pierwszych strzałach. ROF 12.5 na baterii Turnigy 7.4V. Upadła raz na beton. Działa. Póki co nie mam z nią problemów. Kupiłem w innym sklepie. Nie przestrzelona. Po wyjęciu z pudełka 280 FPS! Nie działał Blowback. Po rozłożeniu i złożeniu lufy z komorą oraz wymianie klipsa prędkość wylotowa jak trzeba ; ) Blowbackiem sobie głowy nie zawracam i sklepem też. Poruszyłem temat ze względu na chęć poczytania wrażeń innych użytkowników ; ) Edited October 23, 2016 by smigly Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts