TheHudy65 Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Witam. Tworzę swój pierwszy ekwipunek do ASG. Wybrałem już replikę, ale teraz rozmyślenia nad mundurem. Pytanie jest takie jak w tytule. Co myślicie o mundurze Flecktarn? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Oryginalny niemiecki Fleck jest wytrzymały i wygodny. Dla mnie wygodniejszy niż polski Wz. 93 (z Wz. 2010 ciężko mi porównać - nie nosiłem go w polu). Dodatkowo niemiecki kamuflaż świetnie sprawdza się w polskich lasach. Quote Link to post Share on other sites
TheHudy65 Posted May 22, 2016 Author Report Share Posted May 22, 2016 A co myślisz o mundurze Wz. 89 ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Karczu Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Jeśli poszukujesz oldschoolu to sprawdź Specopsa, w wz68 zrobili, to może 89 też ruszą. Lans będzie się zgadzał :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts