queq Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 Witam, szukam butów, upatrzyłem sobie trzy modele Protektor 920P/Mon, MilTec taktyczne z zamkiem z ykk ( tak są opisywane one na allegro i w innych sklepach) i Magnum 8,0 Cobra. Będę w nich chodził głównie po mieście i polach, las też, ale rzadko. Zależy mi na tym żeby były trwałe wygodne i stopa się nie pociła, zakładać je będę ok 20x w miesiącu, ciężko nie będą miały. Najbardziej mi odpowiadają Protektory ze względu na wygląd, mam pewnie obawy co podeszwy która nie jest szyta i to mnie troszkę martwi. Magnumy są chyba z lepszych materiałów, przekraczają budżet, ale jeśli warto to mogę dołożyć . Które wybrać albo zaproponujcie coś od siebie? Jeżeli ich używaliście napiszcie ile Wam wytrzymały. Pozdrawiam Łukasz. Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Buty trekingowe, Magnumy mają słabą renomę, o Miltecach nawet nie wspominam bo szkoda słów. Quote Link to post Share on other sites
slawek96 Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Protektor GROM, polecam. Jak dla mnie bardzo wygodne, nawet w cieplejsze dni dają radę. Quote Link to post Share on other sites
queq Posted May 28, 2016 Author Report Share Posted May 28, 2016 Dzięki za odp. wziąłem Protektory 920P/Mon. Używał ktoś ich jesienią i zimą? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts