Myszaa Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Hej jestem świeżo upieczoną airsoftgirl. Kupilam od jakiegos faceta replike, ktora okazała się niewypałem. Brak ognia pojedynczego? Czy to rowna sie z serwisem?? Jestem w sumie na studiach inżynierskich i myślę że nie miałabym z tym problemu ale co może być powodem braku strzału pojedynczego? :) Pozdrawiam i czekam na szybkie odpowiedzi. Hej jestem świeżo upieczoną airsoftgirl. Kupilam od jakiegos faceta replike, ktora okazała się niewypałem. Brak ognia pojedynczego? Czy to rowna sie z serwisem?? Jestem w sumie na studiach inżynierskich i myślę że nie miałabym z tym problemu ale co może być powodem braku strzału pojedynczego? :icon_smile: Pozdrawiam i czekam na szybkie odpowiedzi. Ah zapomniałam dodać iż jest to CM replika ak74 :) Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Pewnie starł się przerywacz. Siedzi pod zębatką przy tłoku: a wygląda tak: Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Co się dzieje przy ustawieniu na ogień pojedynczy? Czy jest wtedy tryb auto czy może spust zachowuje się jakby przełącznik trybu ognia był w pozycji zablokowanej? Jeśli przy ustawieniu na pojedynczy strzelasz jak na auto bądź w ogóle nie możesz wcisnąć spustu to pewnie krzywki selektora są źle ustawione. Są to srebrne elementy z tego foto. Quote Link to post Share on other sites
Myszaa Posted June 5, 2016 Author Report Share Posted June 5, 2016 Okazało się, że płytki selektora były złe ustawione. Już Wszystko działa. Dzięki za pomoc. :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts