Grover Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Witam jestem Adam, zaczynam z ASG, byłem na jednej strzelance i dostałem kałacha, modelu nie znam. Szukam porządnego "starter pack'a", poniżej wklejam to co przyszło mi do głowy jako najpotrzebniejsze. Mój budżet na ta chwile to 300 zł ale stałe się zwiększa wiec w końcowej fazie myślę o 1000-1300 zł. Zapraszam do dyskusji. :) Zaczynając od góry: Hełm: http://gunfire.pl/product-pol-1152204742-Replika-helmu-X-Shield-FAST-MH-oliwkowy.html Okulary: http://gunfire.pl/product-pol-1152192015-Okulary-ochronne-Peltor-Maxim-Ballistic-bezbarwne.html Maska: Typu Stalker na nos. Tutaj pytanie czy Stalkera można połączyć z hełmem? Chusto-komin: Chusta czarna Skull typu komin na Stalkera w sezonie zimnym Kamza: Lubawa wz. 93 Rękawiczki taktyczne: Armored Claw Mundur: Wz. 93 Nakolenniki: Stare jeszcze z deskorolki, porządne. Buty: Typu desant Replika: Brak. Ciągle szukam ciekawych propozycji. Proszę o cenne wskazówki. Co potrzebne będzie na sam początek a co z czasem dokupywać jak np. Camelback Link to post Share on other sites
Merrowing Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Kamizelkę na początek odpuść. Póki nie masz co w niej nosić, a nawet nie masz repliki, to zbędny wydatek. Tym bardziej ten model. To samo z kaskiem i kominem (chyba że do czegoś innego Ci ten komin potrzebny). Rękawiczki... nie używałem AC i nic o nich nie wiem. Ja preferuję cieniutkie rękawiczki, ale to tylko moje preferencje. Buty - masz czy chcesz kupować? Mundur - poczytaj ostatnie nowelizacje prawne. Jeśli jeszcze nie masz WZ'ty, polecam się wstrzymać z zakupem i przemyśleć go raz jeszcze. Maska - KONIECZNIE kupuj, jest wielokroć tańsza niż implanty. Okulary - moim zdaniem ok. Nakolanniki - dowolne wygodne. Replika - masz jakieś preferencje? Ile możesz na nią przeznaczyć? Link to post Share on other sites
OFF Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Jeden wątek w zupełności wystarczy. Link to post Share on other sites
Recommended Posts