zielen Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 88g Co2 chciałeś napisać. Nie, 8g, dobrze napisałem. Quote Link to post Share on other sites
Road Posted July 14, 2016 Author Report Share Posted July 14, 2016 Zakupiłem już swojego P8, dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Road Posted July 14, 2016 Author Report Share Posted July 14, 2016 Mam jeszcze pytanie, jak kupiłem takiego p8 usp jak link wyżej, to kulki o śr. 6mm aluminiowe będa tez dobre o wadze 0.2 lub 0.3? ogólnie kupiłem takie platkisowe 0.25 ale zakupiłbym te 0.2g aluminiowe lub 0.3g, pilnie potrzbuje odpowiedzi z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 (edited) Metalowe kulki mają sens tylko wtedy gdy mają większą wagę i precyzję wykonania, czyli będą używane do repliki uznawanej za wyborową, z dużą prędkością wylotową, czyt. do snajperki. Wtedy im większa waga tym stabilniej te kulki lecą na dłuższy dystans. Tylko po co ci metalowe kulki do pistoletu? Dobrej jakości są droższe, a te tańsze są gównianej jakości i narobią więcej problemów niż będziesz miał z nich pociechy. Także nie wydziwiaj i zostań przy plastikowych kulkach. Do tego pistoletu najlepiej podejdą 0.25g. 0.2g czy 0.3g oczywiście również będą w porządku, zmianie ulegnie nieco celność i zasięg, oprócz tego wybór jest dowolny. Edited July 15, 2016 by Fedajkin Quote Link to post Share on other sites
Road Posted July 15, 2016 Author Report Share Posted July 15, 2016 Ale z kulek o wadzę 0.3grama są tylko kulki bodajże metalowe, nie znalazłem plastikowych 0.3g.Głównie na metalowych zależało mi żeby postrzelać do szklanych butelek np. tylko widzę że ciężko je dostać. Jeżeli wiesz gdzie takowe mógłbym nabyć podrzuć linka. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 Nawet nie chciało ci się zajrzeć na stronę najpopularniejszego sklepu w Polsce. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts