Kimbo Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 Witam. Planuje zakup tej latarki: http://gunfire.pl/pr...bateryjna-.html Lecz nie posiada ona włącznika żelowego w zestawie a nie mogę nigdzie takowego zaleźć . Wie ktoś może gdzie mogę kupić odpowiedni dla niej włącznik żelowy? Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 Wiesz ja mam głupi pomysł, napisz może do producenta czy oferuje w ogóle. Quote Link to post Share on other sites
Kimbo Posted June 20, 2016 Author Report Share Posted June 20, 2016 Bardziej chodziło mi o to czy od innej latarki będzie jakiś pasował... Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 To podaj jaki jest gwint. Quote Link to post Share on other sites
Kimbo Posted June 25, 2016 Author Report Share Posted June 25, 2016 Wymiary: 157-148x45x30,5mm Nie wiem które to wymiary i czy wgl są tu wymiary gwintu. Napiszę do sklepu o zmierzenie i podam. Ogólnie nie siedzę w technologi Latarek dlatego pytam (może sie wydawać że o głupoty). Fajnie gdyby znalazł się posiadacz tego modelu i sprawdził wł.żel. innych latarek oraz powiedział coś na jej temat. Jak narazie z Gunfire otrzymałem taką odpowiedź: Niestety w obu przypadkach odpowiedź negatywna, dla tego modelu nie ma włączników żelowych, a włączniki od innych latarek nie będą współpracowały z tym modelem. Lecz nie bardzo wierze ze sprawdzali inne wł. o co ich poprosiłem dla tego chciałbym aby zrobiła to osoba prywatna a nie sklepikarz.. Moim zdaniem napisali tak bo dla nich białe jest białe wiec według nich jak producent nie robi to nie ma i nic nie współgra koniec kropka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts