dixuwalker Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Witam. Szukam kabury do CM122 - bezskutecznie. Kolor - Multicam/Coyote/Czarna (w ostateczności) Jak wiadomo replika od Cymy jest większa od oryginału i nie mogę za cholerę znaleźć pasującej kabury, która byłaby dobrej jakości. Zna ktoś jakiś model (podlinkuje)? Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 http://allegro.pl/kabura-udowa-tornado-leg-holster-condor-multicam-i6218680208.html Quote Link to post Share on other sites
Foton Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 (edited) Ja kupiłem taką: http://allegro.pl/8f...6208064075.html Jak przyjdzie mi w poniedziałek to zobaczę co i jak i napiszę :icon_smile: Na Taiwangun są tego typu kabury z różnych kamuflażach w cenie chyba 29 zł :icon_smile: Edit: Oto i to w multicamie: http://www.taiwangun...lticamo-8fields Co do jakości to wypowiem się jak dostanę, ale mam chesta z 8 filelds i w sumie jakośc wg mnie ok (zeszyte ok, nic się nie pruje itd.). Edited June 25, 2016 by Foton Quote Link to post Share on other sites
Foton Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 (edited) Kabura przyszła i jestem mile zaskoczony (posiada bardzo dokładną regulację rozmiaru a także paska od góry, który przytrzymuje). Jakość wykonania wygląda dosyć obiecująco (jest sztywna, zapięcia się trzymają i wchodzą ciasno). Wygląda to tak: Do ładownicy na magazynek da się wepchnąć (ciężko bo ciężko, ale wchodzą) 2 magazynki do cm 122/cm030. Także fajnie :icon_smile: Jakość zdjęć nie powala (telefon), ale starałem się pokazać najważniejsze rzeczy zaraz po otwarciu paczki :icon_wink: Dzięki molle trzyma sie to nawet wąskiego paska dosyć dobrze (ja pokombinuję, żeby to do chesta przypiąć i jeśli będzie niewygodnie to trochę obniżyć). Pozdrawiam Edited June 27, 2016 by Foton Quote Link to post Share on other sites
dixuwalker Posted June 27, 2016 Author Report Share Posted June 27, 2016 Dzięki Foton - chyba się skuszę. Kabura potrzebna mi głównie na scenariusze CQB, niezbyt często używam boczniaka podczas zwykłych strzelanek, bo nie biorę czynnego udziału w wyścigu fps'ów, więc moje M4 nie zrobi wielkiej krzywdy nikomu w budynku :) Quote Link to post Share on other sites
Foton Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 (edited) Spoko - trzeba sobie pomagać. Mi to tez kolega na forum tutaj polecił tylko w innym temacie (o cm 122). Naprawdę to wygląda nadspodziewanie dobrze jak na cenę 30 zł :icon_biggrin: Wszystko na rzepach (można regulować) także czy ta klamka, czy może kiedyś inna: mniejsza/większa pewnie się dopasuje :icon_biggrin: Ja dopiero boczniaka kupiłem i jeszcze nie używam, ale uważam zakup kabury za dobry :icon_biggrin: Pozdrawiam Ja mam RK02 i agm 003 i mieszczą się w CQB. Jeszcze się w to nie bawiłem, ale muszę spróbować :icon_biggrin: Edited June 27, 2016 by Foton Quote Link to post Share on other sites
Foton Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 (edited) Odświeżam, mam jeszcze w użytkowaniu od jakiegoś czasu MK23 socom i w tę kaburę też da się go wpasować (kabura jest rozpinana i klejona na rzep) czy to samego bez tłumika czy nawet z dokręconym tłumiekiem :icon_biggrin: Wisi to co prawda takie długie przy pasku, ale daje się kucnąć i podkraść mając przy tym socoma przy nodze :icon_wink: Polecam kaburę (w sumie jako uniwersalną - w tym także do większych replik pistoletów). Edited December 20, 2016 by Foton Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts