ZieleZ Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Cześć mam pewien problem z przeładowaniem w replice kupilem nowy tlok i sprężynę na poczatku byla gitara byl maly opór a teraz jest strasznie ciężko kupilem olejek do cylindra zeby coś pomoglo ale nie przynosi efektu olejek silnikowy ptotechh guns Co musze dokupic lub wymienic zeby znowu latwo przeladowywac repplike Replika standard vsr Dzieki Quote Link to post Share on other sites
Spirit_ Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Jaka replika, tłok i sprężyna. Quote Link to post Share on other sites
ZieleZ Posted June 22, 2016 Author Report Share Posted June 22, 2016 MB12D tłok: Action army wzmocniony tłok do VSR-10 b001-004 sprezyna: Laylax First VSR sprezyna SP150 Quote Link to post Share on other sites
Szajnatałn Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Hehehe zaczep 45 stopni :P i sprężyna 150. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 Za czasów, kiedy to próbowałem oszczędzić na wszystkim, miałem VSR-kę z SP170 na 45 stopniach, z tymże były to stalowe seary od Deep Fire'a. Głównym problemem był tłok LayLaxa, który mimo standardu VSR, wewnętrzną średnicę miał dopasowaną na sprężyny do M24 (większa średnica), przez co sprężyny do VSR strasznie się w nim gięły. @ZieleZ Zobacz, czy nie masz pogiętej sprężyny. Chociaż tłoki AA mają dopasowaną średnicę do standardu VSR. Opór występuje od samego początku, czy dopiero od pewnego momentu? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts