VAztek Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 Witam, kupiłem ostatnio komorę prowina do mojej specny (SA-A03), niestety po założeniu komory nie mogę spasować lowera z upperem. Dokładniej uppper nie wchodzi pod kołnierz lowera. Wykręciłem ten bolec, na który nakłada się sprężynkę, niestety też nie pomogło. Czy ktoś miał podobny problem lub mógłby pomóc? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 Prowin często nie wchodzi do Specny. Quote Link to post Share on other sites
drlecter Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 A ja z E&L mam za to problem z podawaniem kulek... czyli może być to samo bo był problem ze złożeniem Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 @Up sprawdź sobie położenie komina na kulki w stocku i w PR. Ewentualnie zobacz czy guma nie jest źle założona, lub dysza za krótka, bo PR lubi dłuższe (w eMkach przynajmniej). Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts