pat7930 Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 Witam wszystkich forumowiczów jestem tu nowy i przybywam z prośbą aby ktoś skompletował mi tą stylizację w niższych cenach gdyż po pierwsze zaczynam zabawę z ASG na poważnie i dwa na początek niski budżet mam. Kompletacja może być cała a ja sobie na bieżąco będę kupował wszystko po kolei. Czemu sam nie szukam? Bo nie ogarniam jeszcze dobrze tematu i nie mogłem znaleźć wielu rzeczy a i jeszcze chodzi mi o tańsze zamienniki w niektórych rzeczach. I linia: + Bluza: Combat Shirt NFM Multicam + Spodnie: Combat Pants GR-W Currahee Multicam + Nakolanniki Crye Precision + Arafatka + Rękawice Mechanix Fast Fit Multicam + Okulary Ess Crossbow + Buty Asolo Fugitive II linia: 1. Hełm Fast Ballistic (kopia) +Latarka nahełmowa Energizer Tango +Marker stroboskopowy ACR MS2000 +Skorupa pomalowana Krylonem: kolor Khaki +Flagi Combat ID 2. Plate Carrier firmy Red River, kolor Multicam, a na nim: +Modułowy plecak na hydratację Currahee + Camelbak 3l +Ładownice Miwo Lubliniec + Miwo Praszka +Ochronniki słuchu TCI Liberator II + TCI PTT (kopie) +Atrapa radiostacji Harris AN/PRC-152 +Flashbangi (granaty hukowe) P1A6 – wyjęte w momencie robienia zdjęcia +Opaska uciskowa CAT +Nożyczki, grimlocki i inne bajery 3. Pas Rescue Belt Twardy Miwo Lubliniec + Pas Operacyjny Miwo Lubliniec: +Fastmagi do pistoletu Red River +Fastmag M4 - kopia +Torba zrzutowa Miwo L +Apteczka Indywidualna Miwo Lubliniec +Multitool Leatherman Sidekick + pokrowiec Leatherman +Małe Cargo Miwo Lubliniec +Kabura Iwo-Hest do Glocka 17 z latarką Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 - Komplet mundurowy TMC/Emerson w Multicam (porównania znajdziesz już sobie, opinie, zdjęcia również) - arafatka z demobilu z armyworld, albo jakaś ze specshopu - rękawice z castoramy, może jeszcze są :icon_biggrin: Wystarczy odpruć gumowy znaczek z wierzchu - okulary to już duży wybór np. uvex i-vo lub jakieś nowe z Taiwangun, których testy pojawiały się na portalu (osobiście na tym bym nie radził oszczędzać i kupić ESS/Bolle/Revision) - buty trekkingowe jakieś, poszukaj po sklepach - hełm FAST Ballistic od TMC/Emerson - latarka, marker, naszywki, atrapy granatów czy granaty, atrapy radiostacji i inne pierdoły to może odpuść sobie na początku i weź dołóż do okularów/gogli i butów... :teethh: Poza tym nie przesadzasz trochę? Takie rzeczy można łatwo znaleźć, wystarczy poświecić chwilę na przeszukanie chińskich sklepów :icon_rolleyes: Co do ładownic to popytaj forumowych krawców za ile Tobie takie rzeczy uszyją. Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 Kiedyś JPC można było dorwać u prywatnych krawców poniżej 300 zł, teraz chyba jest to już niemożliwe. CRH i Red River to dość podobna cena. Ewentualnie możesz polować/ściągnąć z Chin kopię Modi (wydatek 300+ z tego co kojarzę), lub też Emersona. One jeszcze jako tako odzwierciedlają Multicam, bo tańsze chinole są różowe/żółtawe. Ładownice, kieszonki i plecak hydracyjny uszyje Ci jakiś "taktyczny krawiec", poszukaj po forum i facebooku, dużo ich. Sprawdź też ofertę Baribal Poland - mają znośne ceny, a jakość pierwsza klasa (od niedawna szyją w Multicamie). Skorupę hełmu możesz malować np. Montanami Black lub Sniper Paintem. Wychodzi taniej niż Krylon. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts