ShadowPL Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Witam Czy ktoś z forumowiczów pamięta grę Magie i Miecz ? Moim zdaniem najlepsza przygodowa gra "bez prądu" W pierwsze wydanie graliśmy z znajomymi aż się gra "rozsypała" Teraz z familią grywamy w trzecią edycje z obecnie dostępnymi dodatkami coś pięknego Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 (edited) No witam. Pogrywam ze znajomymi w planszówki, i jakiś czas temu łupaliśmy w Talismana :icon_biggrin: Edited July 12, 2016 by Emcet Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Jak już gram, to z dziewczyną w Talisman, plus dodatek ze smokami. :D Mamy jeszcze Metro, Warhammer 40k i Warhammer w Starym Świecie. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Mam oryginalny komplet z lat 90tych :D. Quote Link to post Share on other sites
Galithar Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Tez mam oryginal.gralo sie po kilka godzin kilka dni pod rzad:) nadal pamietam ze najbardziej nie fair karta to mumakile:p Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Ja mam w domu coś lepszego: http://planszowki.polter.pl/Bogowie-Wikingow-n6989 oraz http://www.pudelkozgrami.pl/labirynt-smierci-encore-zawartosc-pudelka/ Cudne gry, wielka szkoda, że nie ma już za bardzo z kim pograć poza samym sobą. Quote Link to post Share on other sites
Luk4sPL Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Co prawda wersja drukowana, bo oryginał gdzieś zaginął, ale nadal cieszy tak samo :) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 O klasyki. Labirynt smierci tez mam. Bogow wikingow staram sie dorwac, czasem na allegro wyplywaja w zaporowych cenach. Kapitalny byl tez gwiezdny kupiec bo mozna bylo grac samem:) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts