stevenseagul Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 Zakupiłem u owego pana: radmack. VSR- 10 TM. Za kwotę 2000 zł. W środku miał być palsonitowy zestaw cylindra jest zwykły, oraz miała być rączka PDI jest stock TM, oraz jest rozwalony gwint lufy zewnętrznej. Link do ogłoszenia: http://wmasg.pl/pl/consignment/show/708328 Niby różnica w cenie mała 400-500 zł ale niesmak pozostaje. Braki w replice rozpoznał dexter: "Dexter rozebrał ją, wyczyścił i gada co następuje: -zest cylindra nie jest palsonite tylko zwykły -rączka zamka to zwykły stock O ile co do cylindra przyjmuje, że wie o czym mówi (nie miałem w ręku obu cylindórw by porównać), tak rączka faktycznie nie jest ze stali -co widzę a dodatkowo sprawdzano magnesem ;) Dodatkowo wczoraj zwórcił mi uwagę, że mocno starty jest gwint przy osłonie lufy - tak jakby ktoś chciał ją odkręcić zapominając, że jest śruba w szynie ris która ją stabilizuje." Kolega jest ze szczecina ale pomieszkuje we Wrocławiu. Ignoruje mnie na FB. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 Gratuluje zarobków skoro 400-500zł to dla Ciebie "mało". Dla mnie to trzy miesiące czynszu za mieszkanie, ale mniejsza. Oszustwo to oszustwo, czy za 4 złote czy za 4 stówy. Standardowo - idź na policje. Quote Link to post Share on other sites
stevenseagul Posted July 21, 2016 Author Report Share Posted July 21, 2016 Mam adres -odwiedzę kolegę pogadać o karabinach. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 Nie pisz do niego, a do znajomych, pracodawcy, rodziny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts