slawek96 Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Witam Chcę w mojej M4 G&P wymienić okładziny chwytu przedniego(aktualnie mam Magpul MOE) na aluminiową konwersję RIS/RAS. Nie chcę odkręcać delta ringu ponieważ G&P ma inny skok gwintu i będzie problem z montażem czegoś z innej firmy. Wpadła mi w oko coś takiego: MadBull - Daniel Defense Omega Rail RAS 7'' - M4 Mam stałe 10% rabatu na Specshop, więc mogę ją kupić za 360 zł. Według tego filmu: tą konwersję montuje się na oryginalnym delta ringu(i siedzi stabilnie), więc problem znika. Teraz mam dylemat ponieważ na rynku jest jeszcze tańsza wersja tego typu konwersji(200 zł): Zestaw szyn BOCCA series three rail 7" - czarny Nie ma tam licencjonowanych oznaczeń Daniel Defense, ale aż tak mi na nich nie zależy. Różnica jest spora bo prawie 150 zł. Nie wiem jak z jakością takich produktów z firmy Nuprol(bo mam baterię Lipo i jestem zadowolony). Czy jest sens dopłacać do firmy Madbull? Ewentualnie proszę o polecenie innych konwersji/szyn alu 7"(Specna, Boyi, Cyma raczej odpadają), przy których nie musiałbym odkręcać delta ringu. Quote Link to post Share on other sites
slawek96 Posted July 31, 2016 Author Report Share Posted July 31, 2016 Napisałem w złym dziale, proszę moderatora o przeniesienie do Konwersje. Quote Link to post Share on other sites
slawek96 Posted August 9, 2016 Author Report Share Posted August 9, 2016 Udało mi się kupić czarne szyny z firmy King Arms montowane na Delta Ringu. Siedzą jak kamień. Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts