darth-moul Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 Witam! Czy ktoś mógłby mi podać długość sprężyny guardera sp100 bo przy montażu chyba pomyliłem sprężyny. I chce się upewnić którą wsadziłem. Quote Link to post Share on other sites
darth-moul Posted September 3, 2016 Author Report Share Posted September 3, 2016 Przyglądałem się sprężynie i wygląda na to że zainstalowałem SP100 do mojego SPARTAC-a srt-04. Ale coś jest nie tak bo w stocku miał 410FPS a teraz powinien mieć mniej ale chyba ma tyle samo. Testowałem na puszce bo nie mam chrono i przebija spód puszki wiec teoretycznie powinien mieć 420-450FPS :icon_eek: Liczyłem że spadnie do 330FPS. Czy możliwe że włożyli mi złą sprężynę oznaczona była jako SP100 kupowałem na Tajwangun Czy jak bym założył sprężynę na odwrót ubitymi zwojami do tłoka to mogłaby być taka różnica bo nie zwróciłem uwagi jak zakładałem. I czy ktoś mogłby podać mi długość tej sprężyny. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 Po protu zobacz, która jest bardziej miękka. To sprawdzanie fps na puszce przemilczę... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts