TDI97 Posted September 9, 2016 Report Share Posted September 9, 2016 Witam mam pytanie jak w tytule puki co znalazłem tylko jedną stronę z tym karabinkiem który mnie interesuje czyli "KA-M4A1-FM" "Colt M4A1 Full Metal" znajduje sie on na stronie http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=1920 puki co produkt jest nie dostępny a ja innych stron nie znam ,i teraz ktoś napisze to wejdź w zakładkę sklepy ,wchodziłem ale żaden nie miał tego czego chciałem a jedna strona nawet sie okazała że to nawet nie sklep asg :D stąd też moje pytanie gdzie można kupić takie cacko oprócz wymienionej strony. Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted September 9, 2016 Report Share Posted September 9, 2016 Obawiam się, że tylko Zbrojownia to miała. Pytaj sklepu, czy przewidują dostawę, albo szukaj innego modelu. Quote Link to post Share on other sites
TDI97 Posted September 9, 2016 Author Report Share Posted September 9, 2016 No właśnie wyczytałem że z polskich sklepów tylko 3 chyba miały dostęp do tego karabinu wiec jak ktoś by mógł podać jakieś zagraniczne sklepy gdzie można płacić w pln i można kupić ten model Quote Link to post Share on other sites
TDI97 Posted September 12, 2016 Author Report Share Posted September 12, 2016 Wlasnie odpisal mi wlasciciel sklepu zbrojownia ze nie planuja w najblizszym czasie dostawy :( Zna ktos jeszcze jakis sklep ? Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted September 12, 2016 Report Share Posted September 12, 2016 Obawiam się, że w Polsce może być trudno to dostać. Zostają sklepy azjatyckie typu ehobby asia, wgcshop, redwolf itd. Polecałbym zwrócić się o pomoc do użytkownika Lesio - on sprowadza skutecznie sprzęty z tamtych rejonów. Tu masz odpowiedni temat: http://forum.wmasg.pl/topic/140618-azjausaebaycom-zamowienia-ciagle-aktualne/ Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
TDI97 Posted September 12, 2016 Author Report Share Posted September 12, 2016 zbyt trudne jak dla mnie :( to może chociaż ktoś kojarzy gdzie moge dostać replike m4a1 od EA ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts