<AleX> Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Skad moge wziac taka sprezynke?? [Chodzi oczywiscie o ta, ktora sprawia ze spust wraca na swoje miejsce.. jak ktos chce konkrety - chodzi o sprezynke od beretty 92f kwc bez bb] Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Nie wiem dokładnie jak wygląda taka sprężynka (długość, ilość zwojów, grubość drutu, k itd.) ale można popatrzyć w sklepach z artykułami metalowymi, lub po prostu popatrzyć w przedmiotach już mających sprężynki - długopisy, zabawki. Osobiście mam inną broń, ale do mojej pasuje przycięta sprężnka od długopis Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Miałem problem w Waltherze P99 HFC. Dorobiłem ją ze sprężynki od idejtyfikatora, ale równie dobrze może to być mała agrafka. Dotnij ją na wzór starej lub eksperymentalnie. Ewentualnie poszukaj w slkepach z elementami do sprzętu elektronicznego. W mechanizmach magnetofonowych są podobne. Quote Link to post Share on other sites
Tomik Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 A czy w ogole w jakis sklepach da sie zakupic takowa sprezynke ? agrafka nie pasuje a stara sprezynka ktora mi pekla to od Beretty z TM BB w ogole byla ona jakas juz oslabiona bo z jednej strony ulamala sie a z drugiej jest nadpeknieta :/ Edit: szukanie w praktikerze w ogole sprezynek to jak szukanie igly w stogu siana wiec sobie dalem spokoj :P Znalazlem sprezynke w starym radiu samochodowym tylko jest ona dosyc cienka i ma malo zwojow, zobaczymy ile podziala ... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts