Krzychu85 Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Mam replikę RK02 kupiłem sobie hi capa na 1000 kulek od boyi , magazynek się nakręca ale gdy wsadzam do repliki magazynek , to magazynek nie podaje kulek . Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Jakie kulki? Quote Link to post Share on other sites
Krzychu85 Posted October 6, 2016 Author Report Share Posted October 6, 2016 rokcetsy zwykłe Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 To jest gówno a nie kulki. Magazynek po pierwszym oporze sprężyny jeszcze trochę kręcisz czy tylko do pierwszego oporu? Quote Link to post Share on other sites
kenobi Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Sprawdź Czy po zwolnieniu blokady magazynka kulki "wystrzelą w górę (musi być nakręcony), jeśli wystrzelą jest ok. Następnie, do repliki odwróconej "do góry nogami" z wyjętym magazynkiem wsyp do komory hop-up kilka kulek, aż po brzeg i oddaj kilka strzałów. Jeśli będzie strzelał to to tam jest wszystko ok. Więc jeśli magazynek będzie działał a replika będzie strzelać z kulkami załadowanymi ręcznie, bardzo możliwe ,że nie następuje zwolnienie blokady magazynka po jego włożeniu. Sprawdź to i daj znać. Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Podejrzewam, że na innym magu (może też hi-cap?) wszystko działa jak trzeba? Rocketsy najlepsze nie są, ale z hi-cap'em raczej problemów nie robią. Zrób, jak radzi kenobi. Skoro mag nowy, zawsze można odesłać do wymiany korzystając z gwarancji. Quote Link to post Share on other sites
Krzychu85 Posted October 7, 2016 Author Report Share Posted October 7, 2016 (edited) AK podaje kulki bo sobie wziąłem kolegi magazynek i strzelał, kulki wysypują sie po zwolnieniu sprężyny ja zawsze trzymam w dół, czy muszę sprawdzać czy do góry ,,wystrzelą" ? Bo magazynek mam zapakowany do odsyłki i musiał bym znowu rozpakowyać. Edited October 8, 2016 by Axel polszczyzna Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Boska gramatyka... Spytam jeszcze raz, sprężyna dokręcasz do pierwszego oporu czy kręcisz nią jeszcze trochę? Quote Link to post Share on other sites
Krzychu85 Posted October 7, 2016 Author Report Share Posted October 7, 2016 Aż jest opór. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 To pokręć jeszcze trochę. Quote Link to post Share on other sites
Krzychu85 Posted October 7, 2016 Author Report Share Posted October 7, 2016 nic nie daje Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts