Hycus Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 Witam. Jestem nowy i to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Dokładnie mój problem polega na tym że chciałbym przerobić replikę w wiatrówkę. Czy jest coś takiego w ogóle możliwe? Czy jest może jakiś serwisant który byłby to w stanie zrobić? Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Nitro Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 (edited) Nie. Możesz podkręcić replikę do 800 fps i pruć aluminiowymi, czy tam szklanymi kulkami. Ale czy warto? Bazarowa wiatrówka będzie miała lepsze parametry, niż przerobiona replika. Edited October 23, 2016 by Nitro Link to post Share on other sites
Krwawy Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 Kiedyś ktoś chciał przerobić wiatrówkę na ASG ale tytułowego wynalazku chyba te forum jeszcze nie widziało :D Zasadnicze pytanie brzmi, po co? Bo chcę nie jest satysfakcjonująca odpowiedzią. Link to post Share on other sites
Merrowing Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 Wlaśnie chęć sprawdzenia czy się da jest chyba jedynym powodem tytułowej przeróbki. Ja widzę jedną metodę- sprzedać ASG i kupić wiatrówkę. Tak będzie najszybciej. Link to post Share on other sites
Recommended Posts