Karczycho Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Witam. Mam pytanie dosc klopotliwe, otoz poszukuje bluzy w marpat ale URBAN :cry: nie moge jej nigdzie znalezc w Polsce, ma ktos moze jakies wiadomosci/namiary gdzie mozna by go dorwac :?: OMFG Marpat urban :D . Hmmm może Jurek ma jeszcze kilka egzemplarzy ;) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Szczerze? Prędzej sobie T-patterna załatwisz niż orginalny Urban Marpat. :lol: Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Bez przesady moze malo sie udzielam na forum ale rozrozniam kamuflaze :P, a czapeczke znalazlem na military i jesli kogos to interesuje to podobno za 2 tyg. beda mieli dostawe spodni i bluz a spdnie mam takie : http://www.flecktarn.co.uk/graphics/exotic...mcct3na500a.jpg 80 zl w pentagonie :) na pewno nie kontraktowe ani nic w tym stylu ale podoba mi sie ich wyglad, zdecydowanie od jakiegos metro czy tym podobnych. Kroj to zwykle BDU a z marpat'em to tylko wzor kamuflaza maja wspolny :wink: Edit: ehh teraz sie przyjzalem i zauwazylem ze ten kapelusz nie ma bialych plam :| oby bluza byla taka jaka potrzebuje. PS: o orginale to wiem ze nie mam co mazyc :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts