GeneralOrzeszek Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 (edited) Witam, czy dla nowicjusza odpowiednia jest ta replika, opinie są pozytywne, a nie chciałbym wyrzucić 200zł na plastik, który rozkruszy się po upadku na ziemię... Czy kupić https://www.militari...930.xml?cat=121 czy dozbierać 50zł i kupić https://www.militari...051.xml?cat=121 Ale jeśli jest sensowna replika w podobnej cenie proszę podać ją w odpowiedzi. A i jeszcze nie chciałbym tego shotguna za 60zł, bo dla mnie to nie będzie taka zabawa ;/ *Trudne do wyjaśnienia Edited October 30, 2016 by GeneralOrzeszek Quote Link to post Share on other sites
Hesh Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Ani jedno ani drugie nie jest ok. Repliki dobre na początek: cm.028 i pochodne, mp5 jg, g36 jg Quote Link to post Share on other sites
Karol3101 Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Gdybyś choć trochę poczytał forum to wiedział byś, że obie repliki z twoich linków to plastikowe śmieci. Jeżeli nie chcesz wyrzucić pieniędzy w błoto to albo kupujesz agm'a 003, albo zbierasz na mp5 galaxy Quote Link to post Share on other sites
GeneralOrzeszek Posted October 30, 2016 Author Report Share Posted October 30, 2016 Gdybyś choć trochę poczytał forum to wiedział byś, że obie repliki z twoich linków to plastikowe śmieci. Jeżeli nie chcesz wyrzucić pieniędzy w błoto to albo kupujesz agm'a 003, albo zbierasz na mp5 galaxy Na forum jestem 1 raz. Dzięki za odpowiedzi, zdecydowałem się na MP5. Quote Link to post Share on other sites
UZI2983 Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Też stoję przed decyzją zakupową i jestem prawie zdecydowany na MP5. Będę wdzięczny jeśli podzielisz się pierwszymi wrażeniami po zakupie z punktu widzenia nowicjusza. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Galaxiak jest znakomicie opisany w dziale technicznym. Wystarczy chcieć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts