ZellReturns Posted November 5, 2016 Report Share Posted November 5, 2016 wiem że nie powinno się zaczynać ze snajperstwem ale jestem tak napalony (bez skojarzeń) że po prostu muszę spróbować a pieniędzy mi aktualnie nie szkoda nie pytajcie dlaczego. Więc tak co lepsze MB01-MB03-MB06? oczywiście dokupię do repliki która według was będzie najlepsza zestaw tuningowy i jeśli snajperstwo mi się spodoba zainwestuje w TM VSR-10 lub BAR-10 od JG i zestaw tuningowy od novritscha. Mam nadzieję że mi pomożecie Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 5, 2016 Report Share Posted November 5, 2016 (edited) Te repliki nie mają zasięgu. Taniej wyjdzie kupić aksu od boyi i strzelać na singlu. ... jak sposób walki się spodoba to aksu zostaje boczną a bar-10 po tuningu na główną. Z tych wszystkich brałbym mb03, bo magi będą pasowały do bar-10... no ale to jak mówię - słaba inwestycja, bo jak i tak będziesz potrzebował repliki bocznej. Edited November 5, 2016 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
ZellReturns Posted November 5, 2016 Author Report Share Posted November 5, 2016 Te repliki nie mają zasięgu. Taniej wyjdzie kupić aksu od boyi i strzelać na singlu. ... jak sposób walki się spodoba to aksu zostaje boczną a bar-10 po tuningu na główną. Z tych wszystkich brałbym mb03, bo magi będą pasowały do bar-10... no ale to jak mówię - słaba inwestycja, bo jak i tak będziesz potrzebował repliki bocznej. większość osób mówi że mb03 to najgorsze z tych trzech Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 5, 2016 Report Share Posted November 5, 2016 Najlżejsze, krótkie, ma dobrą komorę HU, łatwo dostępne części. Mb01 ma tragiczniczna komorę i jest klocem. Ale skoro większość tak mówi to tak pewnie jest. Nie znam się na springach :D... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts