MATI12 Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 kt 12 kamizelka taktyczna,tu jest link do strony producenta http://www.miwo-military.com Quote Link to post Share on other sites
zonq Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 w 7bkpow takich nie ma (chyba.. nie wiem moze juz dostali, ale nie slyszalem)... ale to normalne bo BDszka zawsze dostaje wszystko co nowe szybciej :( Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Pierwsze KT-12 produkowała [nie mam pojęcia czy nadal to robi] firma IVo-Hest. Sprzedawali to wojsku razem z pasami ladownica na granaty torba udowa na maske i kaburą udowa na pistolet[chyba na Wista, ale nie mam pojęcia czy na p-83 tez pasuje] za cieżką kasę. Quote Link to post Share on other sites
Guest NAJEMNIK Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Tak brzmi pełna wersja piosenki ,którą się śpiewa przed skokiem zazwyczaj :P A gdy mój spadochron nie roziwnie się , to zajebie glebe nie wróce do ciebie , nie spotkamy sie , to zajebie glebe nie wróce do ciebie , nie spotkamy sie , nigdy , nigdy więcej nie spotkamy się , znajdziesz se innego nie desantwoego , niebędzie ci źle , znajdziesz se innego nie desantwoego , niebędzie ci źle , Wzieli mnie do wojska , do WPD , w mundur mnie ubrali , beret bordo dali , czy chciałem czy nie , w mundur mnie ubrali , beret bordo dali , czy chciałem czy nie , Spoczątku myślałem ,że niebędzie źle , na kąpani szkolnej wnet się przekonałem , pomyliłem się ! na kąpani szkolnej wnet się przekonałem , pomyliłem się ! Że skakaś tam trzeba każdy o tym wie !!! [WPD - wojska powietrzno - desantowe] Quote Link to post Share on other sites
zonq Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Tak brzmi pełna wersja piosenki ,którą się śpiewa przed skokiem zazwyczaj :P A gdy mój spadochron nie roziwnie się , to zajebie glebe nie wróce do ciebie , nie spotkamy sie , to zajebie glebe nie wróce do ciebie , nie spotkamy sie , nigdy , nigdy więcej nie spotkamy się , znajdziesz se innego nie desantwoego , niebędzie ci źle , znajdziesz se innego nie desantwoego , niebędzie ci źle , Wzieli mnie do wojska , do WPD , w mundur mnie ubrali , beret bordo dali , czy chciałem czy nie , w mundur mnie ubrali , beret bordo dali , czy chciałem czy nie , Spoczątku myślałem ,że niebędzie źle , na kąpani szkolnej wnet się przekonałem , pomyliłem się ! na kąpani szkolnej wnet się przekonałem , pomyliłem się ! Że skakaś tam trzeba każdy o tym wie !!! [WPD - wojska powietrzno - desantowe] cos chyba pokreciles.. ta piosenke napisalem kilka postow wyzej w innej kolejnosci.. w takiej kolejnosci jak ta ktora podales sie nie spiewa.. szczerze nigdy nawet takiej nie slyszalem :] Quote Link to post Share on other sites
Saint Posted January 30, 2006 Author Report Share Posted January 30, 2006 a skad mozna sciagnac cala "kawalerie powietrzna" w mp3??? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts