Medyc Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 (edited) Witam. Dziś otrzymałem paczkę ze swoją pierwszą elektryczną repliką, jaką jest CM.515. Wszystko fajnie tylko jest jeden problem, Kiedy podłączam magazynek (wypełniony i podkręcony) po prostu nie strzela kulkami, tylko powietrzem ;P Kiedy odłączam magazynek to wypada 1 kulka a jak chwile dłużej przytrzymam to nawet ze 4 kulki. nie wiem czemu tak się dzieje, możliwe że magazynek jest krótki? Proszę o pomoc i o poważne odpowiedzi. Edited November 16, 2016 by Medyc Quote Link to post Share on other sites
ShadowPL Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 a jak masz ustawionego hopa ? Jak maksymalnie to może blokować kulki Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 Nie masz podkręcić maga aż zobaczysz kulki ale znacznie więcej. Quote Link to post Share on other sites
Medyc Posted November 18, 2016 Author Report Share Posted November 18, 2016 Co do hop upa to nic nie ruszałem na razie. a maga podkręcałem dość sporo. a jak masz ustawionego hopa ? Jak maksymalnie to może blokować kulki Tak szczerze to nawet nie wiem jak to ustawić (przynajmniej w tej cymie) mój znajomy musi tylko sprężynę pociągnąć a tutaj są zębatki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts