XeviX Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Witam! Mam taki problem, że jak to zwykle bywa midy nie chcą podawać rocketsów i tych taiwanowskich do mojej RK-02. Z G&G nie ma żadnych problemów. Nie mam aktualnie żadnego hicapa a zostało mi ich jeszcze jakies 3k. A więc moje pytanie: czy istnieje jakaś magiczna sztuczka żeby wystrzelać je z midów? Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Albo rozbierasz mida albo patykiem lub czymś walcowatym delikatnie nimi trącasz aż się odblokują. Resztę wyrzucić do śmietnika. Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 . A więc moje pytanie: czy istnieje jakaś magiczna sztuczka żeby wystrzelać je z midów? Nie. Jeśli się w nich zacięły, to SirHawk wyczerpał temat. Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Podaruj resztę jakiemuś młodziakowi z cymą28 i hajkapem a zyskasz dozgonną wdzięczność adepta sztuki wojennej za równowartość czteropaka tyskiego. Warto :) Quote Link to post Share on other sites
XeviX Posted November 22, 2016 Author Report Share Posted November 22, 2016 Ok dzięki za wyczerpanie tematu. Tak na marginesie nie chodziło mi o zaciecie tylko o to ze nie podaje. Tak wiec obdaruje jakiegoś cymownika. Temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts