keber Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Czołem. Po raz pierwszy w historii ekipy jest oficjalna rekrutacja. Jak jesteś fanem nswdg i chciałbyś zrobić coś więcej niż założyć aor na strzelankę, to odezwij się (czy tutaj czy na PW na fb). https://www.facebook.com/DGREDSQDRN Poza tym szukamy osób robiących Rangersów z okolic 2010r (mile widziani zajawkowicze z m294 itd), może jakieś cagi się znajdą :) Szukamy raczej osób pełnoletnich i zdeterminowanych. Fajnie jakby zainteresowane osoby były obeznane z pojęciem rekonstrukcji, zlotów rekonstrukcyjnych i nie nastawiały się na ekipowe działania airsoftowe :) Od razu zaznaczam, że na wiadomości typu "mam scara i marpat, mogę być devgru" pozwolimy sobie nie odpowiadać. Pozdrówki. Quote Link to post Share on other sites
marcin_d Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Hej. Zaczynam zbieranie fantów Rangersa 2010 - 2012, na gearholiksie chciałem założyć konto nick Hans - nie przyszedł mail aktywacyjny. Póki co to będzie zbieranie i oglądanie, fanty zbieram praktycznie od zera, no i od lutego pobieram 500+ więc walczyć będę parę miesięcy na innym froncie :) Quote Link to post Share on other sites
keber Posted November 30, 2016 Author Report Share Posted November 30, 2016 Hej, odezwij się na PW na facebooku :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts