mecio Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 witam wszystkich forumowiczów oraz potencjalnych autorów odpowiedzi w szczególności - mam następujący temat : zestawy do konwersji magazynków (jak w temacie) z systemu close bolt (CB) na open bolt (OB) w związku z wprowadzeniem i upowszechnieniem się systemu OB są raczej dostępne teoretycznie przynajmniej - na stronie WE : http://www.weairsoft.com/open-bolt-m4-magazine-conversion-kit.html w swoim czasie jak wchodził system OB były też w polskich sklepach : http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=9713 natrafiłem na archiwalnych stronach kapri na zestaw w drugą stronę z OB na CB : (oczywiście niedostępny) http://archiwum.asg.com.pl/Konwersja_Close_Bolt_do_magazynkow_M4_GGCO2_WE,p,5924.php a w związku z tym mam następujące pytania i prośby : 1. czy ktoś z Was wie lub kupował ostatnio tego rodzaju zestaw ( konwersja maga z OB na CB ) ? 2. czy w ogóle takie zestawy były produkowane ? - mam dużą wątpliwość co do poprawności tego opisu na Capri 3. jak sobie poradzić - może macie jakiś patent - z taką konwersją - bo magów w systemie CB jest jak na lekarstwo , wszyscy je kiszą w szufladach , a z kolei OB są w miarę dostępne ( cena to inna rzecz ) 4. a może macie takie magi w systemie CB ( wystawiłem ogłoszenie w komisie że kupię ale jak na razie odzew znikomy ) serdecznie pozdrawiam i będę wdzięczny za każdą informację Quote Link to post Share on other sites
roos Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Cóż, jeszcze w lecie posiadałem kompletne szczęki do systemu CB. Znalazły szczęśliwego nabywcę - miałem 12 zestawów. To jest tak dawny temat, że nie widzę szans na znalezienie chociażby jednej sztuki. Quote Link to post Share on other sites
mecio Posted December 7, 2016 Author Report Share Posted December 7, 2016 SZKODA żeśmy się nie spiknęli a gdzie lub jak zgromadziłeś tyle szczęk z odzysku czy kupiłeś ? na razie nie tracę nadziei choć wiem że trochę to zajmie czasu gdzieś ten towar musi być cała nadzieja w tym że np. magi od WE nie grzeszyły szczelnością pytanie tylko jak dotrzeć do targetu moich potencjalnych klientów - gdybyś coś słyszał proszę wspomóż krajana informacją dziękuję za odp Quote Link to post Share on other sites
roos Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Będę pamiętał, a szczęki pozostały mi po wymianie z CB na OB. Quote Link to post Share on other sites
mecio Posted December 7, 2016 Author Report Share Posted December 7, 2016 zakląłem siarczyście ! może ogłosić sie z kupnem szczęk po konwersji z CB na OB ? dobry pomysł ? a może któryś z Twoich znajomych robił konwersję i tak ja Tobie zostały mu szczęki ? Zapłacę jak za zboże ! Quote Link to post Share on other sites
mecio Posted December 12, 2016 Author Report Share Posted December 12, 2016 Roos, a może taki układ : może masz jeszcze namiary do tego gościa co od ciebie kupił szczęki , może od niego bym albo odkupił szczęki przynajmniej część albo w ogóle magi w systemie close bolt ? Kurde już zdesperowany jestem , choć jeszcze się nie poddaję jeden magazynek na GG (CB) upolowałem :) pozdrowienia serdeczne , m/p Quote Link to post Share on other sites
Sanders Posted December 13, 2016 Report Share Posted December 13, 2016 Roos, a może taki układ : może masz jeszcze namiary do tego gościa co od ciebie kupił szczęki , może od niego bym albo odkupił szczęki przynajmniej część albo w ogóle magi w systemie close bolt ? Kurde już zdesperowany jestem , choć jeszcze się nie poddaję jeden magazynek na GG (CB) upolowałem :icon_smile: pozdrowienia serdeczne , m/p sprawdze czy nie mam gdzies 1-2 szczęk do CB i dam znać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts