alCapuccino Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 Cześć wszystkim! Byłem już na kilku strzelankach, znajomi pokazali mi co i jak, miałem okazję grać kilka razy MB03 jednego z nich, grało mi się bardzo przyjemnie. Lubię klimaty snajperstwa, cierpliwego czekania na "ofiarę" :D więc całkiem przyjemnie było. Właściciel mówił, że włożył do niej lufę precyzyjną, zestaw tuningowy z taiwnguna, oraz lepszy zespół spustowy. Zachęciło mnie to bardzo, bo chcę kupić sobie replikę, a z tamtej strzelało się fajnie, a koszty też niewielkie, nawet z tym jego tuningiem. Czytałem temat oficjalny o MB-01, oficjalnego nie znalazłem o MB-03, a w poszczególnych tematach opinie są bardzo podzielone. Nie oczekuję ogromnych osiągów repliki w takim budżecie, a nie mam wystarczającej wiedzy, by podjąć decyzję, której nie będę żałował. Która z replik, takich jak WELL MB-01, MB-03, AW 308 firmy ASG, lub jakichś innych, najbardziej mnie zadowoli na początek, oraz będzie możliwa do przyszłego, progresywnego ulepszania? Szczególne chodzi mi o dostępność części, ulepszeń itp. Dzięki za pomoc! :) Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 Vsr10. Tam jest o mb03, bar10 i innych pochodnych. Quote Link to post Share on other sites
Hesh Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 http://forum.wmasg.pl/topic/153303-airsoft-dla-mniej-zamoznych-poradnik/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts