Driver2503 Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 (edited) Witam Mam taki nietypowy problem Sig jg082 na bateriach 7.4 strzela normalnie pojedynczym i ciągłym Problem pojawia się gdy podpinam baterie Lipo 11.1 Na Auto Leci Burst kilka kulek i odcinka jest zero reakcji po chwili Na Pojedynczym przy szybkim palcu po kilku strzałach także nie ma reakcji Co może być przyczyną ? W replice było wymieniane okablowanie na niskoopory Edited January 11, 2017 by Driver2503 Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 (edited) A jaka grubość kabli i jaki silnik? Może po prostu przeciąża się i grzeje, stąd brak reakcji. Miałem podobnie w RK-01, ale na 7.4 i cienkich kabelkach niskooporowych. Edited January 12, 2017 by Ślepak Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted January 12, 2017 Author Report Share Posted January 12, 2017 16AWG Kabelki niskooporowe dosyć grube Ledwo to wlazło Silnik jest stokowy z moich informacji jest on lepszy niż G@G w ich sigach . chwyt jest cały czas letni nawet po przemieleniu 500bb ciągiem na takowej 11.1( ( takimi burstami że na ułamek sekundy puszczam spust i znowu ) Jest chłodny chwyt . W Kwa stokowy silnik na m135 grzał się jak szalony po kilku burstach na tych samych kablach ale nigdy nie było zacinki w seri. Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Hm, no to w sumie coś może z kostką stykową jest nie tak? Em, fajnie jakby ktoś z tutejszych wyjadaczy się odezwał, bo sądzę, że na pewno znają odpowiedź na Twój problem. Ja bardziej obstawiałem silnik, albo ta kostka stykowa, chociaż zaraz ktoś napisze, że to nie ma nic wspólnego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts