Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Problem z CM.028.POMOCY ;/

Recommended Posts

Witam jestem nowym członkiem tego forum i od poniedzialku jestem posiadaczem repliki CM.028 i dzisiaj kiedy poszedłem sobie postrzelać zauważyłem że nie podaje mi wszystkich kulek, nie ważne czy strzelam ogniem ciągłym czy pojedyńczym nie podaje wszystkich kulek. Kiedy po kilku "pustych" strzałach wyciągnę magazynek to wysypuje się kilka kulek, wtedy oddam pare strzałów bez magazynka wtedy wystrzelę jedną lub dwie kulki po czym wkładam magazynek spowrotem i przez chwile strzela normalnie ale poźniej znowu to samo. Jakby się coś zapychalo czy cos w tym stylu ale nie wiem co moge z tym zrobić i czego konkretnie to jest wina dlatego piszę tutaj i liczę na dość szybką odpowiedź. Z góry wielkie dzięki ;P

Z jakich kulek korzystasz? Bo jestem prawie pewien że ze stokowych (czyli tych z zestawu), a to bardzo źle. Replika jest nowa czy używana? Jak ustawiłeś Hop up? Próbowałeś przetrzeć lufę wyciorem? Masz możliwość potestować na innych magazynkach, najlepiej różnych typów a nie tylko Hicap, bo sądzę że właśnie takiego używasz. Aha, jeszcze BARDZO WAŻNA sprawa. Nakręciłeś w ogóle magazynek?

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Edited by sulferno

Na gwiazdkę również dostałem tą replikę i miałem ten sam problem. Pytałem niedawno na forum o to (post się nazywa "nieprawidłowo działajacy tryb auto" chociaż na pojedynczym również nie działało). Kupiłem kulki guerder 25g i nie wiele to zmieniło. Jutro przyjeżdża kurier po replikę ponieważ wspomnianą replike reklamuję.