Mikrus9000 Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Witam Planuje kupić mundur w wz. http://gunfire.pl/product-pol-1152214267-Spodnie-WZ10-Ripstop-WZ-93-Pantera-Lesna.html http://gunfire.pl/product-pol-1152214268-Bluza-WZ10-Ripstop-WZ-93-Lesna-Pantera.html Nadaje się? Wie ktoś coś o nim? Posiada go ktoś? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Ciężko było, co? http://forum.wmasg.pl/topic/152536-spodnie-polowe-wz-2010-texar/ Polecam szukać po firmie, a nie sklepie... Quote Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Przed chwilą chciałeś ataksa, teraz wuzetę. Może napisz do czego Ci to będzie potrzebne to ktoś Ci doradzi z sensem i skończy się na dwóch tematach. Quote Link to post Share on other sites
Mikrus9000 Posted January 20, 2017 Author Report Share Posted January 20, 2017 Tak już jest nie tylko z kolbietami W naszej drużynie powstała zasada że kto nie ma wzty ten wypad. :( Z wyglądu te dwa wzory są na równi (dla mnie) wzta jest polska co daje jej też plus. Skoro z ataksa korzystać nie mogę to trudno. Wzta też jest świtena. Biegać będe w lesie . A powód dlaczego chciałem ataksa jest taki że do wzty trudno znaleźć kamilelke (w końcu bedzie mi potrzebana) ale znalazłem więc tego problemu też nie ma. Temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
sulferno Posted January 20, 2017 Report Share Posted January 20, 2017 Przepraszam, że do wuzety trudno o kamzę? A Lubawa to co, granatnik? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted January 20, 2017 Report Share Posted January 20, 2017 Oho, widzę dwóch nowych i obaj specjaliści. Po pierwsze. Wcale nie jest trudno o kamizelki w Panterze (tak się nazywa ten kamuflaż). Popatrzcie sobie chociażby na MIWO L lub P. Drogo? No cóż, za jakość się płaci. Po drugie. Polecanie Lubawy (nawet jeśli to tylko przykład kamizelki w kamuflażu) jest wredne, chamskie i kpiarskie. Ta kamizelka nadaje się tylko do pokazania, że wojsko wygląda chujowo, ale jednakowo. Jest niewygodna, mieści tylko 4 magazynki do AK czy Beryla, pozostałe kieszonki (te na granaty) w airsofcie są przydatne jak cierń na tyłku. Dodatkowo ktoś mega mądry wymyślił zamykanie kieszonek na rzepy. Na pieprzone rzepy! Cisza w lesie, wróg się skrada i nagle tszzzzzz! Ktoś odpiął ładownice w Lubawce i cały las usłyszał. Po trzecie. Mikrus, pisz staranniej. Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Tszzzzzzzzz! to się zwykle robi jak wystrzeliłeś już 30 naboi ze swojego karabinka wz.96, a obok trzydziestu kolegów z plutonu zmecholi robi właśnie to samo. Wtedy hałaśliwość rzepa nie ma żadnego znaczenia. Natomiast fakt, że Lubawa jest beznadziejna jest oczywisty, ale co ciekawe, w porównaniu do swojej wcześniejszej wersji to ona jest wręcz idealna. :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts