LENIN1 Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 (edited) Witam jakie korpusy m4 są dedykowane dla tgo modelu gearboxa ??? szlifowanie odpada ... Edited January 21, 2017 by LENIN1 Quote Link to post Share on other sites
Potfurr Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Posiadam w body G&P mots. Pasuje bez żadnych przeróbek. Quote Link to post Share on other sites
LENIN1 Posted January 22, 2017 Author Report Share Posted January 22, 2017 dziękować :) Quote Link to post Share on other sites
LENIN1 Posted January 23, 2017 Author Report Share Posted January 23, 2017 A opisal bys sklad wnetrza swojego gb? Quote Link to post Share on other sites
Potfurr Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Zebatki shs 100:300, tłok shs metal szczęka, głowica cylindra dysza cylinder i głowica tłoka nie wiem dokładnie, głowica cylindra oraz głowica tłoka z zestawu wyciszonego wygląda na normalną średnice dysza uszczelniona alu, cylinder typ 2. Do tego spust retro arms alu, mosfet nano ssr. Nie składałem tego gb, gb taki kupiłem a więc nie znam marki wszystkich części. Tylko rozebrałem w celu sprawdzenia wszystkiego i wszystko wyglądało ok. Na razie wszystko w częściach bo czekam za m130 guardera i silnikiem. Składasz gb od zera? Quote Link to post Share on other sites
LENIN1 Posted January 23, 2017 Author Report Share Posted January 23, 2017 (edited) Tak od zera narazie mam cylinder shs ze zintegrowana glowica i zastanawiam sie nad reszta chce tam zaplikowac m 140 a i silnik rhino high torqe Edited January 23, 2017 by LENIN1 Quote Link to post Share on other sites
Potfurr Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 M140 guardera? Na auto nie za mocne będzie? Jeśli chcesz tam taką sprężynę to zębatki bym dał np takie jak moje (w innej replice też posiadam i śmigają na m160 guardera na singlu) tłok z metal szczęką oraz porządną gowice tłoka. Mosfet też by się przydał bo zapewne będzie użytkowane na lipo 11,1. Jak chcesz dokładne info na temat konkretych części to warto odwiedzić inne działy na forum. Quote Link to post Share on other sites
LENIN1 Posted January 24, 2017 Author Report Share Posted January 24, 2017 A ile generuje fps m 130 Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 M130 nie jest równe M130. Wszystko zależy od marki. SP130 Guarder powinna dać około 500-510fps. Co do szkieletu - pasuje do większości body, czasem po małym szlifie. Ale nie to jest istotne. Istotne jest to czy siedzi osiowo. Nie, nie siedzi w żadnym body w jakim te szkielety montowałem - specna, boyi, evolution airsoft, g&p, g&g, VFC. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts