snajperswd11 Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Witam. Jaki tłok kupić aby pasował do GB v.2 qsc retroarms. Ma wytrzymać m150 i nie latać na boki bo większość tłoków nie jest z tym szkieletem kompatybilna. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Masz szkielet kanciaty i bardziej zaokrąglony? Quote Link to post Share on other sites
snajperswd11 Posted January 23, 2017 Author Report Share Posted January 23, 2017 https://wojskowe.eu/environment/cache/images/0_0_productGfx_21fd45129a661817caaa9fa734a1179f.jpg Dokładnie taki jak na fotce :) Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Czyli ten wadliwy. Jak masz jak, to kapkę zeszlifuj prowadnice. Jaki budżet? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 (edited) A co chcesz uzyskać piłując prowadnice? Jeszcze bardziej zwiększyć luz? Przed chwilą sprawdziłem u siebie na sucho i rzeczywiście tłok ma delikatny luz, no ale jest stabilizowany glowicą tłoka w cylindrze, więc nie sądzę żeby to jakoś negatywnie się odbiło na pracy GB. Sprawdzałem na 10 różnych tłokach, i luz jest pi razy drzwi ten sam. Szkielet nie jest wadliwy, wymaga trochę miłości. Najzajebistszy tłok jaki miałem to jbu POM full steel teeth. Przemielił z pierdylion kulek na sp150. Tam gdzie shsy wysiadały, on dopiero się rozkrecał. Ba w trakcie strzelanki odkreciła się głowica tłoka. Nim się zorientowałem, to z 5 sekund jeszcze trzymałem palec na spuście( full auto). Głowica wyciszona guardera poszła do kibla, tłok nawet śladu nie miał. Edited January 23, 2017 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 @Nitro - masz bardziej kanciaty, czy zaokrąglony szkielet? Miałem 3 sztuki tych kanciatych i one są "wadliwe". Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Kanciasty z airsoft armory. W porównaniu do shs'a to jest zajebisty. Ten to dopiero był wadliwy. Quote Link to post Share on other sites
snajperswd11 Posted January 25, 2017 Author Report Share Posted January 25, 2017 Tak poczytałem o tym materiale POM na wikipedii i brzmi obiecująco ale się zastanawiam czy retro nie będzie lepsze jeśli chodzi o spasowanie. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Najlepiej jakbyś napisał do airsoft armory i się ich podpytał. Oni te szkielety hurtowo składają, i wiedzą co najlepiej pasuje. Z tego co się orientuję, właścicielem jest http://wmasg.pl/en/profil/show/55520 Powinien pomóc. Quote Link to post Share on other sites
snajperswd11 Posted February 1, 2017 Author Report Share Posted February 1, 2017 Dzięki Nitro. Już zamówiłem tłok od retroarmsa. Co by problemu nie było. Jak kolejnego zajadę to kupię tego od promyka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts