Daybreak Posted February 18, 2017 Report Share Posted February 18, 2017 (edited) Witam Zaczynam przygode z ASG Pytanie do was: Co powinienem zakupić na początek oraz na co zwracać uwagę. Jeśli chodzi o Replikę zastanawiałem się nad tym: http://www.taiwangun...&campaign-id=19 Zależy mi na karabinie snajperskim, polecacie coś? (Mój budżet wynosi 2500zł (na całość)) Wystarczy ? Pozdrawiam Edited February 18, 2017 by Daybreak Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted February 18, 2017 Report Share Posted February 18, 2017 (edited) Jesteś z Barcina to masz PW, w Bydgoszczy masz sporo snajperów z porządnymi replikami to lepiej byś wpadł i zobaczył sprzęt zanim dokonasz wyboru zarówno repliki jak i części/serwisana. Na manewry pewnie i tak będziesz do Bydgoszczy wpadał, bo w Barcinie tylko chyba tylko "Brzydki" coś organizuje. Edited February 18, 2017 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts