Fazior Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 Witam! Od jakiegoś czasu zacząłem zabawę w nagrywanie strzelanek. Póki co śmigam na jednej kamerze sportowej, w planach mam zakup drugiej, z pokaźnym zoomem do zamontowania na replice. Wasze opinie mile widziane, wiem, że montaż i oprawa póki co leży i kwiczy, ale mam nadzieję z czasem to poprawić. Niżej link do ostatniej strzelanki, zapraszam do subskrypcji. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 Jeden Faza na YT już jest :) Quote Link to post Share on other sites
Fazior Posted March 3, 2017 Author Report Share Posted March 3, 2017 Teraz jest już co najmniej dwóch ;) Quote Link to post Share on other sites
Fazior Posted March 6, 2017 Author Report Share Posted March 6, 2017 Zapraszam do kolejnego filmu, tym razem manewry zorganizowane przez grupę BOA, na Zachemie w Bydgoszczy. Krytyka mile widziana ;) Quote Link to post Share on other sites
Fazior Posted March 22, 2017 Author Report Share Posted March 22, 2017 (edited) Zapraszam do kolejnego filmu z ostatniej niedzieli :icon_wink: Edited March 22, 2017 by Fazior Quote Link to post Share on other sites
Fazior Posted March 27, 2017 Author Report Share Posted March 27, 2017 kolejny film, tym razem z imprezy SILVER WING IV WATERWORKS. Zachęcam do oglądania, uwag i subskrypcji. Quote Link to post Share on other sites
Fazior Posted April 6, 2017 Author Report Share Posted April 6, 2017 zapraszam do kolejnego filmu - tym razem z Bydgoszczy, manewry zorganizowane przez grupę BOA. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Fazior Posted May 9, 2017 Author Report Share Posted May 9, 2017 Kolejne manewry z Bydgoszczy - mile widziane komentarze i sugestie :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Fazior Posted May 19, 2017 Author Report Share Posted May 19, 2017 Kilka minut z Gogolina - zabawa w Demony Wojny ;) Quote Link to post Share on other sites
Fazior Posted May 30, 2017 Author Report Share Posted May 30, 2017 (edited) Kolejna strzelanka z Bydgoszczy - tym razem organizowana przez grupę ATB. Zapraszam do oglądania Edited May 30, 2017 by Fazior Quote Link to post Share on other sites
Fazior Posted June 13, 2017 Author Report Share Posted June 13, 2017 Mam małe zaległości - nie nadążam obrabiać filmów z imprez - tym razem wrzucam kolejny film z Torunia - spontaniczna, luźna strzelanka ;) Quote Link to post Share on other sites
Fazior Posted August 10, 2017 Author Report Share Posted August 10, 2017 Z wielkim opóźnieniem ale jednak, nie miałem czasu na montaż filmów, postaram się to nadrobić :) Quote Link to post Share on other sites
Fazior Posted September 7, 2017 Author Report Share Posted September 7, 2017 Kolejny film z Zachemu z Bydgoszczy, tym razem krótszy od innych. Zapraszam do oglądania ;) Dodałem również drugi film z jednej z poprzednich imprez - "Dzień Terminatora" gdzie udało mi się jednego złowić ;) Gorączka złota 2: Dzień Terminatora: Quote Link to post Share on other sites
Fazior Posted September 15, 2017 Author Report Share Posted September 15, 2017 Kolejny film - tym razem z Tlenia, z niezwykle ciekawego terenu. Tym razem miałem szansę doświadczyć zabawy jako medyk ;) Quote Link to post Share on other sites
Fazior Posted November 16, 2017 Author Report Share Posted November 16, 2017 Kolejny krótki film z Bydgoskiego Zachemu. Quote Link to post Share on other sites
Fazior Posted November 28, 2017 Author Report Share Posted November 28, 2017 Ostatni film z Tlenia. Miłego oglądania, pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Fazior Posted August 15, 2018 Author Report Share Posted August 15, 2018 Film z ostatniej imprezy w okolicach Bydgoszczy! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts