VeGcRtOoMr Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 Witam, szukam magazynków do SA-H02, najlepiej żeby były to mid-cap'y. Aktualnie używam mid-capów od BOYI, ale musiałem wyginać zaczep zeby siedziały, są takie magazynki w których nie będę musiał się do tego posuwać? Quote Link to post Share on other sites
lkoral Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 Ja mam SA-H03 i nawet toleruje metalowe (to akurat ważne) midy od specny. Plastikowe specny siedzą, ale niepewnie, cymy trzeba wyginać Quote Link to post Share on other sites
Luk4sPL Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 Z plastikowymi magami jest problem przez inny system zaczepu. Z tego co widziałem, to podobny (jeśli nie taki sam) jest w HK od Umarexa. Podobno pomaga odpowiednie podpiłowanie zwalniacza magazynku. Jeszcze nie próbowałem, ale mam zamiar bo żaden mag (King Arms, Airsoft System, Battleaxe, Ares, P-mag) się nie zapina. Dam znać czy po tym zabiegu coś pomogło. Quote Link to post Share on other sites
VeGcRtOoMr Posted March 8, 2017 Author Report Share Posted March 8, 2017 No to spoko, jak coś to pisz jak to zrobiłeś i czy działa :) Quote Link to post Share on other sites
Luk4sPL Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Jeszcze przed zabiegiem kupiłem mid capa Guardera (140) i do wersji H01c pasuje, trzyma się. Co prawda można go w dalszym ciągu wyciągnąć bez używania zwalniacza, ale sam nie powinien się wypiąć. Quote Link to post Share on other sites
Luk4sPL Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Udało się, Sergio z Extremestore bardzo szybko rozwiązał problem. Wymieniony zwalniacz magazynka i wszystkie teraz się trzymają. Wyjątkiem jest tylko ten od Airsoft System (85), jest za długi. Quote Link to post Share on other sites
VeGcRtOoMr Posted March 16, 2017 Author Report Share Posted March 16, 2017 (edited) A normalnie podaje kulki, czy czasami ma jakieś problem? Najbardziej chodzi mi o magazynki mid-cap od BATTLEAXE'a Edited March 16, 2017 by VeGcRtOoMr Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts