Piter64 Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Chce na początek sobie kupić jakiś karabinek do 300 zł I jakąś maskę 100 +/- zł Z mojej strony są pewne wymagania Pukawka: -Co najmniej 150fps -Elektryczny -Nowy , nieużywany Maska -Musi to być maska Okrywająca pewne Narządy zmysłów czyli:Oczy , uszy ,usta i szyja xd Czekam na odpowiedzi.Pytam , bo jestem w tym temacie zielony , a chciałbym posiadać jakiś karabinek airsoft Link to post Share on other sites
tajemnicza kiełbasa Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Dołóż trochę i kup cyme 028. Za tyle nie ma dobrych replik. (nie licząc agma) chociaż słyszałem że ostatnio jakość ich jest gorsza Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Maske na uszy i szyje ?? Po co ... To nie paintball. Pozatym takie maski w lato sa koszmarne - wszystko paruje i nic nie bedziesz widziec. Replik do 300 zł raczej brak. Jedyne co sie nadaje a i tak tylko na cqb to glock cymy - elektryczny pistolet (przydaje sie potem jako boczna). Repliki broni głównej z mocą 150 fps (do 300) to zazwyczaj plastikowe badziewie które rozsypie ci się w ciągu miesiąca dwóch. CM28 to takie minimum. Galaxy mp5, G36 - tego szukaj. Ale za 300 zł nowego nie znajdziesz (chyba ze taiwangun albo gunfire zrobia jakies mega promocje). Link to post Share on other sites
PDexter Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Galaxy mp5k jest za 320-10% u krakmanna teraz, a cyma 28 za nieco ponad 350, chociaż już przyjemniej dołożyć do giety jg za niecałe 400zł. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Koleszko, to już Twój trzeci temat. Zapoznaj się łaskawie z regulaminem bo się pogniewamy. Link to post Share on other sites
Recommended Posts