Quazar Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Jak w temacie. Pełne ghillie czy viper? Jakie macie doświadczenia i prosiłbym o uzasadnienie odpowiedzi. Jak ktoś ma fotki ciekawych rozwiązań to będę wdzięczny. PS. Jeśli gdzieś się już ten temat obił wybaczcie, nie trafiłem. Quote Link to post Share on other sites
CE7IEDEM Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Cześć. Jak dla mnie, Viper Suit dobry dla snajpera. Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Foton Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 (edited) Masz w kamuflażu snajperów fajny temat o ghilie i są zdjęcia viperów także. Wszystko praktycznie jest pięknie opisane i wystarczy się cofnąć 5 stron do tyłu i poczytać :icon_smile: Edited March 9, 2017 by Foton Quote Link to post Share on other sites
LYSSY88 Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Temat dobry , jeżeli jeszcze takiego nie ma ? Quazar- a jak, gdzie i kiedy chcesz się maskować ? Jesteś szturmanem, snajperem ASG, czy Ninją? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts