coolerm Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Hej szybkie pytanko. Robimy ze znajomymi rekonstrukcje. Nie strzelamy się. Potrzebna mi nowa replika M4. Zależy mi na tym, żeby wizualnie była jak najwierniejsza oryginałowi. Waga, materiały itp. Kompletnie nie obchodzi mnie co będzie w środku, bo zwyczajnie ma cieszyć oko, a nie strzelać. Czytałem podpięty temat o M4, ale od tego czasu sporo nowych firm weszło na rynek i myślę, że możecie mieć świeższe informacje. Co do kwoty to jeszcze nie wiem. Fajnie jakby się dało zdobyć coś koło tysiaka, ale jak będzie trzeba dołożyć to już trudno dołożę. Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 G&P ma sporo modeli na licencjach. Cena powyżej 1k, ale możesz spróbować sprzedać wnętrzności. Jeżeli oprócz M4 pasują Wam HK416/417, itp to ciężko będzie znaleźć coś ładniej odwzorowanego od produktów Umarex/VFC. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Skoro to ma wyglądać , a nie strzelać to tylko i wyłącznie gbb od vfc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts