Donker Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 Ja mam 14 lat, znalazłem na Facebooku grupę o ASG w moich okolicach i spytałem na wydarzeniu czy mogę przyjść. Powiedzieli, że tak, z pisemną zgodą rodzica. Ogólnie w moim środowisku na niedzielnych strzelankach jest bardzo dużo osób 16- i nikt nie robi im spin. Gorzej na czymś bardziej "profesjonalnym". Tam z tego co wiem nie wpuszczają małolatów. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Krzywica Posted March 25, 2017 Report Share Posted March 25, 2017 Ja mam 32 lata, mam na imię Krzysztof i jestem alkoholikiem. Kogo to obchodzi? Quote Link to post Share on other sites
awasil28 Posted March 25, 2017 Report Share Posted March 25, 2017 Mój syn ma teraz niecałe 14 lat i jeździże mną na strzelanki od ponad roku. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Donker Posted March 25, 2017 Report Share Posted March 25, 2017 Ja mam 32 lata, mam na imię Krzysztof i jestem alkoholikiem. Kogo to obchodzi? Lol, napisałem moje doświadczenia związane z pytaniem op'a. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts