GhostWarrior143 Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Witam forumowiczów dostałem na stan zestaw puzelków zwanych m249 od A&K jedyne czego mi brak w mojej układance to kabelki co byście polecili. Quote Link to post Share on other sites
GhostWarrior143 Posted March 13, 2017 Author Report Share Posted March 13, 2017 (edited) Na razie zdecydowałem się na taki zestaw budżet niestety mocno ograniczony a i dodaje że krówka idzie do CQB na 350 FPS W linku screen z zamówienia. https://megawrzuta.p...608a73a649.html Edited March 13, 2017 by GhostWarrior143 Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Osobiście nie widzę koncepcji SAWa w CQB, nawet wersja para ma około 90 cm i jest o wiele mniej poręczna od innych zabawek pod CQB, często też jest limit na semi-only, ale nie o tym temat. Lubię sklep Azteko, ale okablowanie dużo taniej wychodzi w sklepie modelarskim. A wtyki do silnika i prowadzenia kabli to są zwykle wsuwki głośnikowe, dostępne w każdym sklepie muzycznym, tez dużo taniej, często mają też w modelarskim. Wtyk tamija sobie odpuść i od razu zrób okablowanie na Deansach. Quote Link to post Share on other sites
GhostWarrior143 Posted March 14, 2017 Author Report Share Posted March 14, 2017 Ok wielkie dzięki za poradę, faktem jest że deansy to chyba lepsza opcja. a same w sobie kabelki czyli ten model 16AWG to będzie dobra opcja? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts