volf13 Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 (edited) Na Tubie wyskoczył mi ostatnio airsoftowy rewolwer który podbił pierwszą część ameryki, a drugą połowę zostawił dla SAA. Od zawsze na niego chorowałem toteż nie znalazłem go nigdzie w newsach albo jestem ślepy więc zamieszczam info. Do repliki stosuje się katridże takie jak w Webley'u WinGuna Jedyne co mi się w nim nie podoba to oznaczenia w durnym i nieprzemyślanym miejscu oraz bezpiecznik. Chodzi o ten produkt: http://www.pyramydai...Full_Metal/4159 Filmik pokazujący ten rewolwer oraz zestawienie z podobnymi z epoki: Sama prezentacja: Forum UK: arniesairsoft.co.uk/forums/index.php?/topic/216483-winguns-next-revolver-schofield-no3-bb-gun/ Edited March 16, 2017 by volf13 Quote Link to post Share on other sites
volf13 Posted March 16, 2017 Author Report Share Posted March 16, 2017 edit: To wiatrówka, Proszę usunąć/zamknąc lub mieć na uwadze, że 4.5mm Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts