postrachrosji Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Witam, na gunfire zobaczyłem ciekawą propozycję a mianowicie m14 firmy GA https://gunfire.pl/product-pol-1152194421-M160A2-M14-SOCOM.html czy taki twór jest dobry? Chciałbym mieć jakąś replikę karabinu ( nie może być agm003) czy ta się nada w tej cenie? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Strzela przyzwoicie i daleko jak na shit springa. Ale nie wiem czy nadaje się do dzisiejszego ASG. Od czasu do czasu ktoś tego używa na "pussy party" gdzie dopuszczane są repliki sprężynowe i ew. klamki na gaz. Shotgun ma za to lepszy system ładowania, chociaż z tego co pamiętam to m14 było sporo celniejsze i miało dalszy zasięg. Największy minus to jednak ergonomia i "kto mi to potem odkupi". IMO dobrze, że jest promocja bo za 200-250zł trzeba być nieźle pogrzanym by to kupić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts