Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Czy ktoś może porównać jakość ładownic obu firm? Chodzi mi głównie o to jak sprawuje się podwójna szybka ładownica karabinowa. Czy ciężar magazynków nie powoduje ich nadmiernego odchylania się, czy zachowują swoją sztywność. Miałem okazję testować tą pierwszą markę ale nie wiem jak na jej tle wypada ta druga.

Podobnie sprawa się ma z pasem biodrowym. W tym przypadku miałem okazję testować tą drugą markę i wygląda całkiem nieźle, ale nie widziałem na oczy niestety tej pierwszej, a ponownie zastanawiam się na zakupem jednego z tych dwóch pasów.

Czy ktoś miał jakieś doświadczenie z tym sprzętem i mógłby się podzielić wrażeniami?

• 4 weeks later...

W kwestii ładownic nie ma większej różnicy. Obie firmy produkują naprawdę dobry jakościowo sprzęt, więc jest to tylko i wyłącznie kwestia dostępności potrzebnego kamuflażu/koloru oraz ceny.

Pas biodrowy natomiast to już troszkę bardziej subiektywna sprawa. Mimo pewnych zbieżności, są to troszkę inne konstrukcje, więc musisz się zastanowić np. czy wolisz tradycyjnie naszywane PALS, czy nacięcia laserowe. RR pasy są trochę ciężej dostępne, więc to też powinieneś kalkulować.