theviking Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Witam wszystkich. Mam problem z moją snajperką. Wymieniłem sprężynę na 550fps i kiedy wystrzelę, wysuwa się magazynek. Próbowałem z kilkoma magazynkami i każdy robi tak samo. Próbowałem też przypiłować magazynek, aby ząbek, który zahacza się w replice był trochę bardziej wystający. Wymieniłem dźwignie zwalniania magazynka... i nic... Jak mogę temu zaradzić? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 (edited) Czy cały zwalniacz maga siedzi sztywno? Może się lekko poluzował w body. W razie czego mam jeszcze cały element u siebie. Spróbuj podkleić izolke n tył maga lub gniazda. Może gdzieś jest lekki luz. Edited March 23, 2017 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
theviking Posted April 2, 2017 Author Report Share Posted April 2, 2017 podklejanie maga nic nie daje... myslalem o wykreceniu lufy i przypilowaniu jej delikatnie, ale nie ma to sensu bo jest tam gwint :/ Nie wiem co moge jeszcze zrobic :/ jest tak jak by zwalniacz magazynka byl 2mm za daleko :/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts