PaBlito5671 Posted April 13, 2017 Report Share Posted April 13, 2017 Witam. Tak jak w temacie co jest lepsze?? Warto zaznaczyć, że jestem początkujący, mam 13 lat :P i będzie to moja pierwsza replika. Czytałem, że dobre jest RK 02, ale czy lepsze od cm 048?? Prosiłbym o wymienienie mi plusów i minusów tych oto replik. RK 02 / Cyma -zasięg -celność -wytrzymałość (chodzi o lata w stocku, nie liczę tu baterii i gumki HU, je i tak wymienię :) ) -i ogl takie szczegóły. :P Z góry dziękuję Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 13, 2017 Report Share Posted April 13, 2017 Wszystkie informacje na temat obu replik znajdziesz w tematach przyklejonych i dziale technicznym. Odrobinki samodzielności upraszam. Obie repliki są w zasadzie porównywalne więc bierz którą chcesz. Quote Link to post Share on other sites
PaBlito5671 Posted April 13, 2017 Author Report Share Posted April 13, 2017 (edited) Dziękuję, za uwagę, ale jestem nowy i nie wiem co jest gdzie na tym forum :icon_smile:. Wracając do tematu wezmę chyba RK 02. Edited April 13, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts