RicoWM Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 Poszukuje osob w kazdym wieku ktore byly by zainteresowane sporadycznymi strzelankami i wypadami. Kiedys strzelalem sie na terenie slaska teraz przeprowadzam sie do Konina i chcialbym wrocic do dawnej zajawki. Piszcie kto juz sie w to bawi albo chcialby dopiero zaczac przygode, zbieram ekipe. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Riico Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Ja wraz z kolegą bardzo chętnie! Mieszkamy około 25km od konina a dojazd to nie problem. Może udałoby mi sie załatwić jeszcze z 1,2 osoby z mojej wiochy ;) mam nadzieje, że komuś kiedyś uda sie zebrać zgraną ekipę 20-40 osób z okolic Konin-Turek-koło bo z mojego rekonesansu wynika, że jest to teren raczej martwy... Quote Link to post Share on other sites
bezt Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 My sie strzelamy od czasu do czasu w Cisewiu koło Turku. Wy w Turku gdzie strzelacie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts