strejcik Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Witam mam problem z moją cymą 122. Dwa dni temu przyszła mi paczka, dziś znalazłem trochę wolnego czasu i chciałem postrzelać, zauważyłem pewien problem że niektóre strzały są puste a z następnego wylatują po dwie, trzy kulki naraz. Czy jest ktoś w stanie mi wytłumaczyć co może być nie tak, ewentualnie jak naprawić ten problem ? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Foton Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Zobacz czy sprężyna, albo szczęki magazynka się nie blokują. Spróbuj psiknąć delikatnie na sprężynę i na szczęki trochę silikonu w sprayu i zobacz czy jest lepiej. Quote Link to post Share on other sites
xszeryfx Posted April 27, 2017 Report Share Posted April 27, 2017 Ja miałem bardzo podobny problem. Każdy głowił się co może być przyczyną, a całą sprawę załatwił spray silikonowy(nalezy go zaaplikowac do karabinu od strony magazynka w tą dziurę gdzie wchodzą kulki. Chodzi o nasmarowanie gumki hop-up). U mnie rozwiązało to problem całkowicie, polecam spróbować ;) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 27, 2017 Report Share Posted April 27, 2017 Smarowanie gumki może sprawić, że ta przestanie podkręcać. Quote Link to post Share on other sites
xszeryfx Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Może ale nie musi. U mnie to pomogło, dlatego o tym napisałem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts