karanto19 Posted April 25, 2017 Report Share Posted April 25, 2017 Witam. Zastanawia mnie takowa lufa jak Prometheus BC 363 o sednicy 6.05. http://deltashop.pl/p/520/2990/prometheus-lufa-precyzyjna-bc-6-05mm-363mm-lufy-precyzyjne-czesci-replik-snajperskich-air-soft-gun.html . Jednak nigdzie nie mogę znaleźć opinii jak się ona sprawuje, jeżeli ktoś ma lub miał proszę o opinie i czy warto. Cena wydaje się kusząca jak na promyka. Z góry dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Agnar24 Posted April 25, 2017 Report Share Posted April 25, 2017 Nie warto. Tak jak PDI ma swój najwyższej jakości towar w postaci lufy 6.01, tak też ma dużo gorszej jakości 6.01+ Raven. W tym przypadku 6.05 jest tą gorszą ;). Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 25, 2017 Report Share Posted April 25, 2017 Nie warto. Tak jak PDI ma swój najwyższej jakości towar w postaci lufy 6.01, tak też ma dużo gorszej jakości 6.01+ Raven. W tym przypadku 6.05 jest tą gorszą :icon_wink:. Jeśli kolega posiada takową, to może niech się podzieli jakimiś wynikami testów? Quote Link to post Share on other sites
Agnar24 Posted April 25, 2017 Report Share Posted April 25, 2017 Nie testowałem jej. Przyznam, że moja odpowiedź jest oparta na doświadczeniu innych forumowiczów odnośnie PDI. Wygląda to dla mnie na chwyt marketingowy, w którym dobrze znany Promyk ma swoją tańszą wersję. Nie chciałem nikogo wprowadzić w błąd. Wybaczcie. Moja odpowiedź jest tylko moją opinią nie popartą żadnymi doświadczeniami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts