Sangi Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 Nie mogę nigdzie znaleźć sklepu, wsiąkł mi dekielek od zwykłej lunety "no name" może być kandar, vogler czy jak chcecie sobie ja nazwać ;-) Posiada z lewej strony pokrętło z ustawianiem podświetlenia... kurcze gdzieś mi wsiąkło w trawie, poszukiwania nie przyniosły rezultatów :-( Może ktoś wie gdzie kupić lub mam popsuta lunetę lub kolimator ;-) Będę wdzięczy za każdą wskazówkę. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 Napisz w komisie, że szukasz. Ostatnio wydmuchę lunety wystawiłem za darmo. Była tam taka część. Także, jak będziesz miał szczęście to dostaniesz to za darmo. Quote Link to post Share on other sites
Sangi Posted May 17, 2017 Author Report Share Posted May 17, 2017 W komisie już wisi ogłoszenie, ale bez odzewu. Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted May 17, 2017 Report Share Posted May 17, 2017 Spokojnie, czasem trzeba poczekać. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts